Over ons

Garage Coppenolle is een erkend Renault en Dacia dealer die gelegen is in de Europalaan 19 te Poperinge. Door de overname in 2016 door de zonen Jannick en Frederick Coppenolle, is Garage Coppenolle een jonge en dynamische garage met carrosserie die toch over de know-how van Renault beschikt. Bij Garage Coppenolle kunt u terecht voor de aankoop en financiering van een nieuwe en tweedehandswagens, onderhoud en herstellingen, verhuringen van personenwagens en minibussen.

 

Hoe het begon...   Walter Coppenolle, de vader van Jannick en Frederick Coppenolle, begon op 1 februari 1984 met de toenmalige Renault-garage met showroom in de Poperingestraat te Woesten. Later kwam er een carrosserie bij. In 2002 kocht de familie Coppenolle de gebouwen van Europalaan 19 over van de toenmalige Renault garage Devos-Capoen. Ze begonnen enthousiast en zijn nu uitgebloeid tot een echt familiebedrijf. Begin 2010 werd de nieuwe showroom met 2 verdiepingen in gebruik genomen zodat de klant de nieuwe wagens van Renault en Dacia gemakkelijk kan bezichtigen.

 

Garage Coppenolle gelooft in de toekomst en heeft dus nog nieuwe plannen om de klanten verder op weg te helpen met allernieuwste technologieën.